Με λίγα λόγια…

Ανακαλύψτε την Τήνο!

Καλώς ήλθατε στα Nikoleta Studios & Rooms!

Το Nikoleta Studios & Rooms περιβάλλεται από ολάνθιστο κήπο με λιθόστρωτους διαδρόμους, στον οποίο θα βρείτε επίσης εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα με μπαλκόνι κι κάποια με θέα στον κήπο.

Nikoleta Rooms & Studios

Σας καλωσορίζουμε στα δωμάτια – στούντιος της κας Νικολέτας, η οποία προσφέρει την εγκάρδια φιλοξενία της με το ζεστό χαμόγελό της. Στον πρώτο όροφο μπορείτε να βρείτε την ίδια για να σας εξυπηρετήσει για όποια πληροφορία τυχόν χρειαστείτε.

Τα δωμάτια μας είναι δίπλα στο κέντρο και τη θάλασσα. Υπάρχουν δωμάτια στον όμορφο κήπο και μερικά στον δεύτερο όροφο, κάποια από αυτά έχουν θέα τον κήπο.

Τα Nikoleta Studios & Rooms παρέχουν μικρή κουζίνα με μαγειρικά σκεύη και εστίες μαγειρέματος και διαθέτουν λευκά έπιπλα, ψυγείο και τηλεόραση. Καθένα από αυτά περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Παρέχεται επίσης δωρεάν Wi-Fi. Το κατάλυμα δεν παρέχει ανελκυστήρα και η πρόσβαση στον δεύτερο όροφο γίνεται από τις σκάλες.

Απέχουν μόλις 300μ. από το κέντρο της Χώρας της Τήνου και 600μ. από το λιμάνι και πολύ κοντά θα βρέιτε εστιατόρια, καταστήματα όπως φούρνο, κρεοπωλείο, super market κλπ. Σε απόσταση 300μ., μόλις 2 λεπτά με τα πόδια βρίσκεται η παραλία Αγκάλη για την πρώτη σας βουτιά!

Στους γύρω δρόμους υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης.